Test Aankoop bekroont Topsilk tot Beste van de Test

Test Aankoop (de Belgische versie van Consumentenbond) vergeleek in 2018 33 muurverven en testte ze op 5 eigenschappen: hechting, uitstraling, afwasbaarheid, gebruiksgemak en dekkracht. Onze BOSS paints Topsilk witte muurverf reed een nagenoeg vlekkeloos parcours. Goed voor het label "Beste van de Test". Topsilk kreeg bovendien als enige verf een 5 op 5 voor uitstraling. Het mooiste eindresultaat dus!

Topsilk gooit hoge ogen over de hele lijn

topsilk: beste van de test volgens Test Aankoop

Naast het verbluffend egale eindresultaat werd Topsilk ook geprezen voor haar zeer goede afwasbaarheid en weerstand tegen UV-licht en condensatie. Afwasbaarheid is vaak een heikel punt bij muurverf. Het verwijderen van vlekken kan de verffilm (lees: uitgeharde verflaag die zich vormt na het drogen) aantasten. De kwalitatieve samenstelling van Topsilk zorgt voor een sterke verffilm. De muurverf scoort ook heel hoog op vlak van duurzaamheid. Hierdoor is je geverfde muur niet enkel mooi, hij blijft ook mooi. Kiezen voor Topsilk is dus kiezen voor een goede investering op langere termijn.

Minder verf = sneller klaar

Schilderen met Topsilk is in de eerste plaats makkelijk. Door de goede verwerkbaarheid. Maar je werkt vooral sneller. Want de verf dekt enorm goed. Prijzen per liter zeggen bovendien weinig. Want als je verf na drie lagen nog niet dekt, dan kost het je vaak meer geld én meer tijd. Vooral dat laatste zorgt voor ergernis. Nog maar eens de muren laten uitdrogen. En nog maar eens een zaterdag opofferen voor de zoveelste laag. Het is achteraf gezien vaak doorslaggevend om voor kwaliteitsverf te kiezen.

"De prijs per liter uitrekenen heeft weinig zin: een duurdere verf heeft soms minder lagen nodig."

Test Aankoop, september 2018

 

 

Kwaliteit met een Europees Ecolabel

Één feit maakt de bekroning van Topsilk nog opmerkelijker. Topsilk werd niet enkel verkozen tot beste muurverf, de verf draagt ook het Europese Ecolabel. Dit label wordt enkel toegekend aan verfproducten die voldoen aan de strenge Europese milieu- en gezondheidsnormen. Deze watergedragen muurverf combineert dus het beste van beide werelden. Duurzaamheid is iets waar verfproducent BOSS paints al heel erg lang op inzet. Een mooi voorbeeld van hoe ecologie en kwaliteit hand in hand kunnen gaan.

Wil je graag meer weten over de verven die het Europese Ecolabel dragen? We geven graag meer uitleg in onze winkel in Nederland.

Je interieur omtoveren met Topsilk?

Topsilk kan je perfect laten aankleuren in elke kleur. Zoek je droomkleuren met onze handige kleurenwijzer en test de kleur in je eigen interieur met de inkleurtool! Of spring eens binnen in de colora winkel bij jou in Nederlandt.

Reacties op:

Test Aankoop bekroont Topsilk tot Beste van de Test

Jouw reactie
  • * Verplichte velden