Betalen

Hoe kan ik online betalen?

Op de colora e-shop kan je in alle gemoedsrust betalen. Dankzij de beveiligde SSL-verbinding van onze partner ICEPAY, loop je geen risico. Online betalen is bij colora bovendien zeer eenvoudig. Ondervind je toch moeilijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Belangrijk om weten is dat wij je bestelling pas kunnen leveren eens we je betaling ontvangen hebben. Wannéér we jouw betaling ontvangen, hangt af van de betaalwijze die je kiest.

 

Betaling met debetkaart: Bancontact of Maestro

Bij een betaling met Bancontact of Maestro ontvangen wij onmiddellijk de betaling. Jouw bestelling kan dus snel klaargemaakt worden. Let wel, de opties betalen met Bancontact of Maestro zijn niet van toepassing voor betalingen met Nederlandse debetkaart.

 

Betaling met kredietkaart: Visa of MasterCard

Bij een betaling met Visa of Mastercard ontvangen wij onmiddellijk de betaling. Jouw bestelling kan dus snel klaargemaakt worden. Bij deze betaalmethode vragen wij ook de verificatiecode van de kaart. Deze code is niet verplicht in te vullen, maar gaat enkele na of jouw kaart niet gebruikt wordt door een niet geautoriseerd persoon. De verificatiecode bij Visa of MasterCard staat op de keerzijde van je kaart. Daar vind je een code met 3 cijfers in het veld van je handtekening.

 

Betaling met iDEAL

Wil je vanuit Nederland betalen met een debetkaart, dan kan je voor de betaalmethode iDEAL kiezen. Bij een betaling met iDEAL, ontvangen wij jouw betaling onmiddellijk. Jouw bestelling kan dus snel klaargemaakt worden. Bij de iDEAL betaalmethode kom je eerst terecht op een pagina waar je jouw bank kan selecteren. Nadien word je doorverwezen naar een specifieke pagina aangepast aan jouw bank en kaarttype.

Hoe online betalen vanuit Nederland?

Vanuit Nederland zijn er twee mogelijke betaalwijzen. 

  • Betaling met kredietkaart: Visa of MasterCard
  • Betaling met iDEAL: Om te betalen met debetkaart, kies je vanuit Nederland voor de betaalmethode iDEAL. De betaalmethodes Bancontact en Maestro zijn niet van toepassing in Nederland.
TOP