Verfrollen

Resultaten 1 tot 24 van 33 in totaal

Pagina:

Resultaten 1 tot 24 van 33 in totaal

Pagina:

Wil je de beste verfroller kopen voor je verfklus? Of meer over de verschillende soorten verfrollers, verfemmers of verfbakjes weten?

Wanneer moet je een verfroller kopen en wanneer werk je met een kwast? Welke roller voor watergedragen verf moet je kiezen? Waarin verschilt een antispat verfroller? En wanneer opteer je voor een verfroller met lange steel? En met welke verfemmer of welk verfbakje zal ik meest gediend zijn? Het lijken misschien heel eenvoudige vragen. Maar wil je een verfroller kopen, is het niet slecht om je te informeren voor je begint. Zo zorg je voor het eindresultaat dat je precies voor ogen had en voor een vlotte verfklus.

De juiste verfroller kopen

Zorg dat je de beste verfroller voor je specifieke klus kiest uit de verschillende soorten verfrollers. Binnenmuren schilder je met een muurverfroller. Maar stel je ook de vraag hoe je eindresultaat er moet uitzien. Kies je voor een eenvoudige allround verfroller, dan zal de rolstructuur nog wat zichtbaar blijven. Kies je voor een verfroller met een microvezelrol zoals de Anza verfroller Platinum Antex, dan zal het oppervlak glad ogen. Heb je te maken met een ruwe of halfruwe ondergrond? Dan is de groene Anza verfroller een goeie oplossing. De hoge verfopname en -afgave zorgt voor een fijne afwerking zonder rolstructuur. Bij colora kies je altijd voor een antispat verfroller. Alle verkrijgbare soorten verfrollers zijn speciaal ontworpen om spatvrij te werken. Een muurverfroller is een geschikt roller voor watergedragen verf.

Rollen met lakverf


Bij lakverven werk je altijd met een lakroller of viltroller. Het belangrijk om pluisvrij te werken voor een glad eindresultaat. Enkel een lakroller is hiervoor geschikt. Met een lakroller of viltroller kan je zowel met watergedragen als solventgedragen lak werken. Voor een ultraglad resultaat kan je nog narollen met een Moltopreen lakroller.

Hoge muren in een trappenhal of plafond verven?

Werk dan met een verfroller met lange steel. Met het Anza verlengstuk maak je van je gewone verfroller makkelijk een telescopische verfroller. Je klikt verfrollers eenvoudigweg op de steel en zo schilder je plafonds en hoge muren zonder capriolen uit te halen met een ladder.

 

Kies verfemmer en verfbakje op maat van je klus

Heb je een grote verfklus of een kleine verfklus voor de boeg. Denk best na over de benodigde verfemmer. Zorg dat je verfemmer net genoeg inhoud heeft, zodat je niet voortdurend moet bijvullen of telkens moet teruggieten. Want dat laatste zorgt vaak voor verspilling. Kijk ook naar de afmetingen als je online koopt. Zorg dat je verfroller zeker in de verfemmer past. Zal je de verfklus vaak moeten onderbreken, opnieuw opstarten of werk je met verschillende kleuren? Kies dan voor een herbruikbare verfemmer met deksel en wegwerp binnenemmers. Zo hoef je niet telkens opnieuw je verfemmer schoon te maken. Werk je met een verfbakje? Zorg dan voor een verfbakje met inlegbakjes. Gebruik een verfrooster om de overtollige verf uit je verfroller te rollen. Zo voorkom je dat je verf gaat druppen.

TOP