Levering aan huis

Besteld op weekdagen (ma-vr), binnen 2 à 3 werkdagen geleverd.

Kies je voor levering aan huis? Dan moet je rekening houden met onderstaande levertermijnen.

 

  • Plaats je een bestelling tijdens weekdagen (van maandag t.e.m. vrijdag) en is die dag geen feestdag, dan wordt je bestelling binnen 2 à 3 werkdagen geleverd.
  • Plaats je je bestelling op vrijdag (geen feestdag) of tijdens het weekend, dan wordt ze op maandag klaargemaakt en kan je ze op donderdag of vrijdag bij je thuis verwachten.
  • Plaats je je bestelling op een feestdag, dan wordt ze de eerstvolgende werkdag (maandag t.e.m. vrijdag) verwerkt en ontvang je ze bij jouw thuis binnen 2 à 3 werkdagen (maandag t.e.m. vrijdag) na de dag van verwerking.

 

Uitzonderingen:

  • Is de dag dat je pakje normaal geleverd zou worden een feestdag of een zondag? Op feestdagen en zondagen wordt er niet geleverd, dus dan verschuift de verwerking van je levering naar de eerstvolgende dag die geen zon- of feestdag is.
  • Bovenstaande regeling geldt voor de meeste producten op onze e-shop. Voor sommige producten (behang en muurstickers) geldt een langere levertijd, gezien deze geproduceerd worden volgens de specificaties van jouw bestelling en dus niet op stock liggen.

 

 Leveringen in Nederland gebeuren via DPD.

Wat als ik niet thuis ben?

Ben je niet thuis? Dan zal de postbode een briefje in de bus steken met het adres van het postkantoor of postpunt in jouw buurt waar je jouw bestelling kan gaan ophalen. Neem dit briefje zeker mee naar het postkantoor.

De postbode zal je bestelling dus niet in weer en wind voor de voordeur achterlaten.

Opgelet, jouw pakket blijft 15 kalenderdagen liggen in het postpunt. Indien je het in die periode vergeet af te halen, zal het automatisch teruggestuurd worden naar ons distributiecentrum .

Kan ik mijn bestelling volgen?

Koos je voor leveren aan huis en wil je jouw pakket volgen? Van zodra je zending verwerkt is bij ons en de aanmelding bij de transporteur is gebeurd, kan je jouw pakket volgen via de e-tracker van bpost. Daar hoef je enkel je ordernummer in te geven.

Let op: Het is mogelijk dat er ook andere pakjes van andere leveranciers en met een andere bestemmeling tevoorschijn komen. Dit omdat onze ordernummers enkel uniek zijn binnen colora, maar niet in heel België of Nederland. Om zeker te zijn dat het om jouw pakje gaat, klik je op 'meer over dit pakje'. Daar kan je bij 'bestemming' zien of het om jouw pakje gaat.

Welke leverkost rekenen wij aan?

Bij leveren aan huis in Nederland via www.colora.nl rekenen wij een leverkost van € 6,95 aan, ongeacht de grootte van de bestelling.

Bijzondere situaties - Artikel niet voorradig

Het kan - heel uitzonderlijk - voorvallen dat je bestelling of een deel ervan niet voorradig is. In dat geval word je telefonisch op de hoogte gebracht en wordt er samen naar een oplossing of een latere afhaaldatum gezocht.

TOP