Levering aan huis

Besteld op weekdagen vóór 12u, twee werkdagen later geleverd.

Plaats je tijdens weekdagen een bestelling vóór 12u ’s middags en kies je voor levering aan huis, dan wordt die twee werkdagen later (maandag t.e.m. vrijdag) geleverd. Een officiële feestdag (in België of Nederland) wordt niet als een werkdag gezien en zorgt voor 1 extra dag levertermijn indien ze op maandag t.e.m. vrijdag valt. Plaats je je bestelling tijdens het weekend, dan wordt ze op maandag klaargemaakt en kan je ze op woensdag bij je thuis verwachten.

Bovenstaande regeling geldt voor de meeste producten op onze e-shop. Voor sommige gevallen (vb. behang of muurstickers) geldt een langere levertijd.

Wat als ik niet thuis ben?

Ben je niet thuis? Dan zal de postbode een briefje in de bus steken met het adres van het postkantoor of postpunt in jouw buurt waar je jouw bestelling kan gaan ophalen. Neem dit briefje zeker mee naar het postkantoor.

De postbode zal je bestelling dus niet in weer en wind voor de voordeur achterlaten.

Opgelet, jouw pakket blijft 15 kalenderdagen liggen in het postpunt. Indien je het in die periode vergeet af te halen, zal het automatisch teruggestuurd worden naar ons distributiecentrum .

Kan ik mijn bestelling volgen?

Koos je voor leveren aan huis en wil je jouw pakket volgen? Van zodra je zending verwerkt is bij ons en de aanmelding bij de transporteur is gebeurd, kan je jouw pakket volgen via de e-tracker van bpost. Daar hoef je enkel je ordernummer in te geven.

Let op: Het is mogelijk dat er ook andere pakjes van andere leveranciers en met een andere bestemmeling tevoorschijn komen. Dit omdat onze ordernummers enkel uniek zijn binnen colora, maar niet in heel België of Nederland. Om zeker te zijn dat het om jouw pakje gaat, klik je op 'meer over dit pakje'. Daar kan je bij 'bestemming' zien of het om jouw pakje gaat.

Welke leverkost rekenen wij aan?

Bij leveren aan huis in België rekenen wij een leverkost van €5 aan ongeacht de grootte van de bestelling. Leveringen aan huis in Nederland via www.colora.nl kosten €6,95, ongeacht de grootte van de bestelling.

Bijzondere situaties - Artikel niet voorradig

Het kan - heel uitzonderlijk - voorvallen dat je bestelling of een deel ervan niet voorradig is. In dat geval word je telefonisch op de hoogte gebracht en wordt er samen naar een oplossing of een latere afhaaldatum gezocht.

Opgelet: voor muurstickers is dat altijd het geval, want deze zijn nooit voorradig, aangezien ze geproduceerd worden volgens jouw keuzes. Hiervoor wordt je niet speciaal opgebeld om te melden dat er een langere levertijd geldt. De levertijd van muurstickers is altijd 4-8 werkdagen. Dit is ook aangegeven bij de omschrijving van muurstickers op onze webshop.