Verf

Weet je al welke verf je nodig hebt?

Heb je al een kleur in gedachten?

Help me kleuren kiezen

De juiste kleuren kiezen voor je interieur is niet altijd gemakkelijk.

Twijfel je? Bestel dan een testpotje of kleurenkaart. Dan ben je zeker!

Bekijk alle soorten verf van BOSS paints

Met kwaliteitsverf van BOSS paints klaar je je verfklus in slechts 2 lagen. Onze verven hebben een hoge dekkracht én primers zijn beschikbaar in de kleur van de eindlaag. Ontdek het volledige assortiment verf >

 1. Sublimat

  Sublimat

  • gevelverf

  • mat

  • duurzaam buitenschilderwerk

  Vanaf € 34,35 voor 1 L

  Bekijk detail

 2. Optiprim

  Optiprim

  • standaard grondlaag

  • voor muur en plafond

  • aankleurbaar naar eindlaag

  Vanaf € 17,62 voor 0.5 L

  Bekijk detail

 3. Bolatex

  Bolatex

  • keukens en badkamers

  • heel goed reinigbaar

  • zijdeglanzend

  Vanaf € 16,02 voor 0.5 L

  Bekijk detail

 4. Topsilk

  Topsilk

  Onze halfmatte binnenmuurverf voor een perfecte afwerking.

  Vanaf € 17,56 voor 0.5 L

  Bekijk detail

Vind in een colora verfwinkel de juiste soorten verf voor jouw project

Krijg kleuradvies

In de knoop met je kleurkeuze? Niet meteen een voorkeur-kleur? De colora coaches helpen je graag om je keuze te bepalen of te verfijnen. In de verfwinkel of bij jou thuis.

Ja, ik wil kleuradvies >

Krijg technisch advies

Last van een vochtige muur of een moeilijke ondergrond? Overval ons gerust met jouw technische vragen. Onze coaches zetten je op de juiste weg: via internet, in de verfwinkel en zelfs bij jou thuis.

Ja, ik wil technisch advies >

Kijk hoe het moet

Ben je een absolute beginner? Of kan je kennis nog wat opgefrist, voordat je met het echte schilderwerk begint? Je moet verf kopen, maar weet niet waar te beginnen? Met extra tips en advies van colora helpen we je op weg.

Ja, ik wil tips >

De verfwinkel waar je echt alles kunt vragen

colora, dat is verf van BOSS paints. Voor elke verfklus vind je er de gepaste verf, verfbenodigdheden en advies. Of je nu op zoek bent naar muurverf voor de slaapkamer, je plafond wilt schilderen of een tuinhuis van een nieuw likje verf wilt voorzien, wij hebben een oplossing voor elke ruimte. Met keuze uit meer dan 60.000 verfkleuren helpen we jou de juiste kleuren te kiezen. Verf kopen, maar niet zeker welke kleur? Kom langs in een colora winkel in jouw buurt of  bestel online een kleurenkaart of testpotje en test de kleuren bij je thuis uit. Dan weet je zeker dat je de goede kleur hebt!

Wil je verf kopen, maar kun je nog wat hulp gebruiken?

Ben je van plan je huis te schilderen of een kamer te verven, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? De colora coaches in de colora verfwinkel in jouw buurt hebben een hart voor kleur en verstand van verf. Zij kunnen je precies vertellen wat je moet weten om je verfproject met succes te realiseren. Van de kleur die past in je interieur tot de beste manier van schilderen. We komen graag bij je langs met kleuradvies of om te helpen bij de technische kant van je verfklus. Want met het juiste advies én onze Belgische kwaliteitsverf wordt schilderen zoveel aangenamer en het resultaat zoveel mooier.

TOP