Wie is BOSS paints?

BOSS paints is een Belgische verffabrikant uit Waregem die al meer dan 50 jaar garant staat voor professionele verven en toebehoren. BOSS paints ontwikkelt haar producten voor de professionele kwaliteitsschilder. In eerste instantie zijn het dus vaklui die bij BOSS paints hun verf kopen. Via colora worden de BOSS paints verven ook verkocht aan de particulier die op zoek is naar een kwalitatief product. Naast particulieren kunnen ook vaklui in colora terecht voor hun vertrouwde producten.

www.boss.be
Professionele kwaliteitsverven uit België

Professionele kwaliteitsverven uit België

De producten van BOSS paints zijn het resultaat van enerzijds Onderzoek & Ontwikkeling en anderzijds een modern productie-apparaat. Zowel het labo als de volledige productie bevinden zich in Waregem. BOSS paints is een relatief klein bedrijf, waardoor de lijnen met de klant kort zijn en er snel ingespeeld kan worden op de noden van de klant.

Het kwaliteitsniveau van de verven is minstens even goed als andere professionele merken. 

Familiebedrijf

Familiebedrijf

BOSS paints is een Belgisch familiebedrijf in een markt die gedomineerd wordt door multinationals. De familie Bossuyt is nog steeds actief binnen de onderneming. Momenteel is het de derde generatie die aan het roer staat van het bedrijf.

Toon Bossuyt nam in 't begin van de jaren 2000 de fakkel over van zijn oom Jan Bossuyt.
TOP