Verfbenodigdheden

Welke schildersbenodigdheden zijn onmisbaar om je project te doen slagen?

Meer weten over het gebruik van schildersbenodigdheden?

Krijg kleuradvies

In de knoop met je kleurkeuze? Niet meteen een voorkeur-kleur? De colora coaches helpen je graag om je keuze te bepalen of te verfijnen. In de winkel of bij jou thuis.

Ja, ik wil kleuradvies >

Krijg technisch advies

Last van een vochtige muur of een moeilijke ondergrond? Wil je verf verwijderen, maar weet je niet hoe? Overval ons gerust met jouw technische vragen. Onze coaches zetten je op de juiste weg: via internet, in de winkel en zelfs bij jou thuis.

Ja, ik wil technisch advies >

Kijk hoe het moet

Ben je een absolute beginner? Weet je niet welke verfbenodigdheden je moet kiezen? Of kan je kennis nog wat opgefrist, voordat je met het echte schilderwerk begint? colora helpt je op weg met wat extra tips en advies.

Ja, ik wil tips >

Een geslaagde klus met de juiste verfkwast

Met kwaliteitsverf en de juiste schildersbenodigdheden krijg je het beste resultaat. Welke verfkwast of verfroller je gebruikt, hangt af van de ondergrond én het soort verf. Een verfkwast voor watergedragen verf herken je bijvoorbeeld meestal aan een blauw accent. Zo hebben ook onze verfrollers elk hun eigen toepassing. Weet je niet waar je moet beginnen? Kom langs en vraag ernaar in een winkel in jouw buurt. Met onze tips, tricks en de juiste schildersbenodigdheden ga jij aan de slag als een echte professional.

Verf verwijderen? Een goede voorbereiding is goud waard

Een goede voorbereiding voor het schilderen is essentieel. En bij colora vind je alle schildersbenodigdheden om je project van begin tot eind met succes te realiseren: van het goed afplakken met afplaktape, het reinigen of ontvetten en grondig schuren van de ondergrond tot het mooi aflijnen met de juiste afdichtkit. Is er toch wat verf van je kwast gedruppeld waar het niet hoort? Of wil je de verf verwijderen van een oude deur om hem een nieuw uiterlijk te geven? Met het juiste advies vind je dé oplossing. Vraag ernaar in een van onze colora winkels. We helpen je graag.

TOP