COLORA UDEN

Adres

Liessentstraat 2 D
5405AG UDEN
00031413271587
colora.uden@colora.nl
Shop online

Openingsuren

ma-vr: 07.30-18.00
za: 9.00-17.00
Gesloten op zon- en feestdagen

KLEURADVIESACTIE bij colora uden van 1/11-1/12. Ontdek meer over deze actie.

Bij colora de verfwinkel uden vind je alles om je verfklus tot een goed eind te brengen. We bieden je professionele verf van BOSS Paints en het beste materiaal voor een geslaagd eindresultaat. We hebben ook een uitgebreid assortiment behang en muurstickers en bovendien kan u bij colora de verfwinkel terecht voor:

Workshops

Check onze workshops onderaan deze pagina. Indien er momenteel geen gepland zijn, of mocht je op zoek zijn naar een andere workshop, dan verwijzen we je graag door naar het overzicht workshops in onze andere colora verfwinkels. Zo leer je schilderen als de beste!

Kleuradvies

Je wilt verven en hebt een kleur in gedachten maar niet op papier? Of misschien heb je totaal geen idee welke verfkleur het beste past in jouw interieur? De colora coaches weten raad en helpen je bij je kleurkeuze. In de winkel of bij jou thuis, maakt niet uit.

Momenteel loopt er een actie bij colora uden en kan je je kleuradvies aan huis 100% terugbetaald krijgen. Ontdek hier hoe de actie werkt.

kleuradvies in de winkel: gratis

kleuradvies bij jou thuis: vanaf €90 (tijdelijke actie 100% terugbetaald)

Technisch verfadvies

technisch verfadvies

Je hebt bij het schilderen te maken met een vochtige muur of een moeilijke ondergrond? Je wilt je MDF-keuken een andere kleurtje geven? Je tuinhuis heeft een likje verf nodig? Je twijfelt over welke verfborstel te gebruiken? Met al je technische vragen kan je bij de colora coaches terecht. Ze leggen je stap voor stap uit wat je moet doen. In de winkel of bij jou thuis.

technisch advies in de winkel: gratis

vraag hier technisch advies aan bij jou thuis

Andere diensten

andere diensten

advies op afspraak in de winkel

Wil je graag een gratis kleur- of technisch advies in de winkel? Maar dan liefst zonder wachtrijen? Dat kan! Bel ons gerust op, dan zorgen wij dat er iemand voor je klaar staat.

machineverhuur verfklus

Op zoek naar een schuurmachine voor je parket? Geïnteresseerd in een professioneel verfspuittoestel voor grote oppervlaktes? Wij verhuren toestellen die je het klusleven makkelijker kunnen maken. Kom gerust langs in de winkel of geef een belletje voor meer info en prijzen.

schilder nodig?

Je hebt fantastische verfideeën, maar hoe eraan te beginnen? Wij brengen je, afhankelijk van je schilderklus, in contact met vakmannen die al je interieurdromen kunnen realiseren.

Follow us on

Workshops

Workshop: Binnen schilderen, hoe begin ik eraan?

Heb je dit najaar plannen voor een nieuw kleurtje op de muren? Of is je lakwerk toe aan een nieuwe verflaag? Wij geven je tijdens de workshop de volledige uitleg: van ontvetten tot aflakken. Na deze interessante avond kan je zeker zelf aan de slag.

  • 23-11-2017
  • 18:30 - 21:30
  • COLORA UDEN
  • gratis
  • Volzet

Workshop: Krijt en kalkverf

Dé trend van nu: krijt & kalkverf. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? Wat zijn de voor- en nadelen? En hoe ga je te werk? Wij leggen het je allemaal uit tijdens deze workshop.

  • 30-11-2017
  • 19:00 - 21:00
  • COLORA UDEN
  • gratis
  • Volzet