colora blog

Resultaten 1 tot 10 van 165 in totaal

Pagina:

Hoe vermijd je verflucht in de babykamer?

Is er een kleine spruit op komst en kriebelt het al om de babykamer te schilderen en in te richten? Vooraleer in actie te schieten, lees je best even onze tips & tricks om nare verflucht in de babykamer te vermijden en tot een prachtig babyproof resultaat te komen.

Lees meer

Afwasbare verf

Afhankelijk van de kamer, kies je een bepaalde soort verf. In de keuken moet je vaker de muren reinigen, in de badkamer moeten ze bestand zijn tegen de vochtige omgeving en op de muren in de hal beland ook af en toe een modderveeg. Maar afwasbare verf, bestaat dat?

Lees meer

Gevel schilderen? 10 jaar goede hechting!

Je gevel schilderen doe je liefst niet elk jaar opnieuw. Daarom schilder je het best met kwaliteitsverf. En die vind je bij colora, bovendien beloven we je minstens 10 jaar goede hechting. Als Belgische verfproducent kent leverancier BOSS paints het Belgische weer namelijk door en door.

Lees meer

Houtverf buiten: kies de juiste verf!

Bij het schilderen van hout bestaat er een wezenlijk verschil of je te behandelen hout binnen of buiten staat. De verkeerde verf gebruiken zou namelijk wel eens volledig het tegenovergestelde effect kunnen veroorzaken. Ben je van plan om hout te verven dat buiten staat? Uit de volgende tips haal je vast inspiratie om de juiste verf te kiezen.

Lees meer

Hetzelfde tuinhuis, vier keer anders. Welke kleur kies jij?

Stel: je koopt een tuinhuis. Mooi. Nu heb je een tuinhuis, net als iedereen er eentje heeft. Maar jij bent niet net als iedereen, toch? Daarom helpen wij je graag om van dat nieuwe tuinhuis een origineel exemplaar te maken. Eentje dat écht bij je past. En dat kan heel eenvoudig met enkele potten verf. Wij deden de test en schilderden hetzelfde tuinhuis vier keer in een andere kleur. Welke stijl past bij jou?
Lees meer

Resultaten 1 tot 10 van 165 in totaal

Pagina:
TOP