Een schilder vinden?

Je huis laten schilderen - vind een schilder via colora

Breekt het zweet je uit bij de gedachte zelf aan de slag te gaan met verf? Geen paniek! Een professionele colora schilder doet het met plezier voor jou.

Wil je je huis laten schilderen? Vul het aanvraagformulier in of kom langs in onze winkel.

  • GEMAK

We luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat de voor jou meest geschikte schilder binnen een week contact met je opneemt. Een schilder vinden was dus nog nooit zo gemakkelijk. Wil je ook kleuradvies, dan komt onze colora coach thuis bij je langs voor kleur- en technisch advies.

  • ZEKERHEID

We putten uit een netwerk van professionele schilders waar we al jaren nauw mee samenwerken; één voor één ervaren en betrouwbare vakmensen met een passie voor verf en hun vak.

  • SNELHEID

Nadat de schilder bij je langs is geweest, krijg je binnen twee weken een offerte op maat. Na goedkeuring van de offerte, starten de werkzaamheden op het afgesproken tijdstip.

  • KWALITEIT

Voor het laten schilderen van je huis zet je een meester aan het werk die alleen gebruik maakt van topproducten. Onze schilders werken immers altijd met Belgische kwaliteitsverf van BOSS paints, een duurzame oplossing voor je verfklus.

  • NETHEID

De kwaliteit van de afwerking zie je al in de voorbereiding: de schilder bereidt de ondergrond op de juiste manier voor en plakt en dekt de omgeving af waar nodig. Na het schilderen laat hij je huis netjes achter.

  • OPVOLGING

Jouw tevredenheid gaat boven alles, zowel wat betreft het resultaat als de samenwerking met de schilder die wij hebben aanbevolen. Daarom volgen wij het hele proces van dichtbij.

Ben je van plan om je huis te laten schilderen? Relax ... colora vindt je een vakman en die klaart de klus voor jou! De juiste schilder vinden is heel eenvoudig. Vul het aanvraagformulier in of kom langs in onze winkel.

TOP