Een schilder vinden?

Ook dat regelt colora voor je!

Bij colora vind je kwaliteitsverf voor elke schilderklus. Ga je liever niet zelf aan de slag? Geen probleem! Want we zorgen ook voor een professionele vakman. Handig toch?

Wil je je huis laten schilderen? Vul het aanvraagformulier in of kom langs in onze winkel.

Vind een schilder »

Je schilderklus laten doen in 7 stappen

  • 1. GEMAK

We luisteren eerst naar je wensen en zorgen ervoor dat de juiste schilder jou binnen de week contacteert. Wil je eerst kleuradvies? Dan komt onze colora coach vooraf langs bij je thuis.

  • 2. ZEKERHEID

colora heeft een netwerk van professionele schilders waarmee we al jaren nauw samenwerken. Dus wij zorgen voor ervaren en betrouwbare vakmensen. En jij bent zeker van een piekfijn eindresultaat.

  • 3. STRAKKE TIMING

De schilder komt langs en jij krijgt binnen de twee weken een offerte op maat. Offerte goedgekeurd? Dan starten de werkzaamheden op het afgesproken tijdstip.

  • 4. KWALITEIT

Je zet een meester aan het werk met een topproduct: onze schilders werken allemaal met Belgische kwaliteitsverf van BOSS paints, een duurzame oplossing voor je verfklus.

  • 5. NETHEID

De kwaliteit van de afwerking zie je al in de voorbereiding. Onze schilder bereidt de ondergrond voor, plakt steeds af waar nodig, en na de verfklus laat hij je huis netjes achter.

  • 6. TOPSERVICE

Nadien volgen wij altijd verder op. Ben je tevreden over het resultaat en over de samenwerking met de winkel? Pas als jij tevreden bent, zijn wij het ook.

Vind nu de schilder die bij jou past! Vul het aanvraagformulier in of kom langs in onze winkel.

> Vul het formulier in

Je huis laten schilderen - vind een schilder via colora
TOP