Kosten        Hoe het werkt        Voorbeelden        Team

Voorkom keuzestress en kies voor kleuradvies aan huis

Toe aan meer kleur in huis en kun je wel wat hulp gebruiken bij de juiste keuze? Kies voor colora kleuradvies aan huis. Samen met onze kleurexperts duik je in de wereld van verf, behang en kleurbeleving. Onze kleurexperts komen bij je thuis en denken direct met je mee over de mogelijkheden van de ruimte. Zo komen jullie samen tot de perfecte kleurkeuze.

Boek nu jouw colora-kleuradvies

Ga voor WOW en kies voor kleuradvies aan huis

Vind je het moeilijk kleuren kiezen voor jouw interieur en kan je wat hulp gebruiken? Roep de hulp in van onze kleurexperts en boek je kleuradvies aan huis met colora@home. Ontdek snel alle voordelen en bekijk de WOW-resultaten.

Boek nu je kleuradvies aan huis


Laat je inspireren en kies voor colora-kleuradvies

Bij colora staan we voor persoonlijk contact. Daarom komen onze kleurexperts bij je thuis en luisteren we met aandacht naar je wensen, vragen en ideeën. We lopen samen door de ruimte(s) en gaan op zoek naar de perfecte kleurbeleving.

Uiteraard houden we rekening met lichtinval en de functionaliteit van de ruimte(s). We eindigen met een technische check-up van de muren en andere te schilderen oppervlakten. We adviseren je welke verfsoorten en toebehoren er nodig zijn voor het beste resultaat. Na ons bezoek ontvang je een uitgewerkt kleuradvies-verslag met daarin je persoonlijke kleurwaaier.

Ontvang een waardebon t.w.v. €80,-

Voor een standaard kleuradvies aan huis* betaal je €120,-. Vervolgens ontvang je na het kleuradvies een waardebon ter waarde van €80,- die je, bij minimale besteding van €500,-, kunt verzilveren in een colora-winkel naar keuze.

* Een standaardadvies duurt ongeveer 90 minuten en geldt voor woningen in een straal van 25 kilometer rondom de colora vestigingen. Afwijkingen worden duidelijk voorafgaand aan het kleuradvies besproken.

Hoe werkt het?

Ontvang een kleurexpert aan huis

Nadat je het kleuradvies hebt ingepland komt onze kleurexpert bij je thuis om samen je wensen, vragen en ideeën te bespreken.
Het kleuradvies-verslag met offertebespreking

Na ontvangst van het kleuradvies met kleurechte stalen én een gedetailleerd verfplan, plannen we binnen 2 weken een offertebespreking. Ook vind je in het kleuradvies de juiste verfsoorten en toebehoren en helpen we je direct op weg met praktische tips. Niets staat een succesvolle verfklus nog in de weg!
Ontvang een colora waardebon ter waarde van €80,-

Verzilver de waardebon, bij minimale besteding van €500,-, in een van onze colora-winkels en breng direct het kleuradvies in de praktijk.
Ga voor verf die perfect dekt

Tijd voor actie! Je hebt nu alles in huis om de klus te klaren. Heb je toch nog vragen over onze verf of het behang? Ook tijdens de uitvoering staan wij voor je klaar. Met colora ga je vol vertrouwen aan de slag!

Kies je liever voor een vakman? Wij brengen je graag in contact met schilders die bekend zijn met de producten van colora.

Het resultaat van ons kleuradvies

Boek een afspraak met een kleuradviseur

Neem contact met ons op, dan kijken we direct wanneer we bij je langs kunnen komen voor een colora kleuradvies aan huis.

Maak nu een afspraak

Onze kleurexperts staan voor je klaar

Vol enthousiasme en met een pot vol kleurkennis komen onze colora experts bij je langs.

kleurexperte Kirsten van colora Uden

Kirsten van Weert

colora Uden

Met mijn 4 jaar colora-ervaring kan ik je alles vertellen over kleur en verf van BOSS paints. Ik ben een echte creatieveling en bedenk graag decoratieve technieken op maat.

Lisette de Waal

colora Waalwijk

Ik ben een echte kleurexpert en geen enkele combinatie is voor mij te gek. Van behang op het plafond tot een roze toilet, ik inspireer je.

kleurexperte Julie van colora Wijchen

Julia Karsmakers

colora Wijchen

Na mijn opleiding 'ruimtelijk vormgeving' op het St Lucas in Boxtel kan ik perfecte kleurencombinaties maken met bestaande elementen van iedere woning.

TOP