Nieuwste trends 2021: Natuurlijk minimalisme

Ontdek de nieuwe trends van 2021 waar minimalisme een must is! Breng een gevoel van rust en authenticiteit in je huis.

Woontrend 2021: Natuurlijk minimalisme

Onze levensstijl wordt steeds drukker en drukker. Vooral nu ons huis maanden heeft gediend als werkplek, schoolbank, atelier en zoveel meer. Net daarom zijn we nu meer dan ooit op zoek naar rust en ontspanning. Met kalme kleurcombinaties van pure off-whites en warme grijs- en beigetinten.

Ontdek alle trendkleuren

Pure kleuren

Pure materialen en lichte ruimtes zorgen ervoor dat we een relaxte sfeer in huis kunnen verkrijgen. Natuurlijk wil dit niet zeggen dat de kleuren geen karakter uitstralen. In tegendeel. Circle of Life is een indrukwekkende collectie van maar liefst 40 trendkleuren die licht, rustgevend, warm en opbeurend ogen. De kleuren zorgen ervoor dat ons huis de nodige rust geeft maar ook voor de nodige energie in de juiste ruimtes. Daarom is het belangrijk een correcte selectie te maken.    

trendspecial 2021

TIP: Creëer een rustgevend minimaal interieur met grijs-, beige- en wittinten.

Kleur: 

greygrey

Wanneer je de kleuren ingetogen houdt, heb je een vrije invulling van de ruimte. Dit zorgt voor heel wat verschillende mogelijkheden. Zo kan je de ruimte invullen met een leuk schilderij, toffe meubels, gedroogde bloemen,...

Sobere kleurencombinaties

De sobere, ingetogen kleuren op de muur geven ademruimte zodat je de kamer vrij kan invullen. Combineer lichte beige-ecru tinten met fragiele, koude grijstinten. Een houten vloer, tafel of kast geven warmte aan de ruimte.

Vind je kleuren kiezen moeilijk? Vraag kleuradvies aan huis.

  • evenwichtige kleurencombinaties
  • evenwichtige kleurencombinaties

beigegreen lava

Karaktervolle muren

De zachte schakeringen van deze natuurlijke en authentieke technieken accentueren de sferen die we willen creëren. En dat doen al onze decoratieve technieken. Zo blijft de ruimte minimaal maar met een leuke vibe.

Wil je meer weten over decoratieve technieken?
Kom langs in je dichtstbijzijnde colora winkel voor meer uitleg of vraag hen online technisch advies!

karaktervolle muren

deco technieken limestonedeco technieken limestone


Nog niet helemaal de juiste kleuren gevonden waarnaar je op zoek bent? Dan is kleuradvies aan huis misschien net wat je zoekt. Onze colora coach komt bij je langs, bekijkt je interieur en zoekt samen met jou naar de juiste kleuren op maat. Meer weten over kleuradvies.

Reacties op:

Nieuwste trends 2021: Natuurlijk minimalisme

Jouw reactie
  • * Verplichte velden