Verf

Weet je niet welke verf je nodig hebt?


Bereken nu welke verf en hoeveel je nodig hebt om aan de slag te gaan.

  • Doorloop stap voor stap een aantal vragen.
  • Vind de juiste verf en hoeveel je nodig hebt voor je project.
  • Krijg nuttige verftips en vind de juiste verfbenodigdheden voor een optimaal resultaat.

Vind de juiste verf

Krijg kleuradvies

In de knoop met je kleurkeuze? Niet meteen een voorkeur-kleur? De colora coaches helpen je graag om je keuze te bepalen of te verfijnen. In de verfwinkel of bij jou thuis.

Ja, ik wil kleuradvies >

Krijg technisch advies

Last van een vochtige muur of een moeilijke ondergrond? Overval ons gerust met jouw technische vragen. Onze coaches zetten je op de juiste weg: via internet, in de verfwinkel en zelfs bij jou thuis.

Ja, ik wil technisch advies >

Kijk hoe het moet

Ben je een absolute beginner? Of kan je kennis nog wat opgefrist, voordat je met het echte schilderwerk begint? Je moet verf kopen, maar weet niet waar te beginnen? Met extra tips en advies van colora helpen we je op weg.

Ja, ik wil tips >

Verf kopen? Kom langs bij colora, de verfwinkel waar je echt alles kunt vragen

colora de verfwinkel, dat is verf kiezen en verf kopen van BOSS paints. Voor elke verfklus vind je verschillende soorten verf, verfbenodigdheden en advies. Of je nu op zoek bent naar muurverf voor de slaapkamer, je plafond wilt schilderen of je wil vernis kopen om een tuinhuis van een nieuw likje colora verf te voorzien, wij hebben een oplossing voor elke ruimte en helpen je verf kiezen. Met keuze uit meer dan 60.000 verfkleuren helpen we jou de juiste kleuren muurverf kiezen. Verf kopen of vernis kopen, maar niet zeker welke kleur? Kom langs in een colora verfwinkel in jouw buurt of  bestel online een kleurenkaart of testpotje en test de kleuren bij je thuis uit. Dan weet je zeker dat je de goede kleur hebt!

TOP