Verf

Resultaten 1 tot 24 van 108 in totaal

Pagina:

Resultaten 1 tot 24 van 108 in totaal

Pagina:

Verf kopen bij colora, de verfwinkel

Ben je op zoek naar kwaliteitsverf om je woning te voorzien van een nieuw laagje verf? Kom zeker eens langs bij je colora. In onze verfwinkel vind je niet enkel echte kwaliteitsverf, maar kan je ook terecht voor kleur- en verfadvies. Bij colora vind je de duurzame verf van Boss paints van Belgische kwaliteit voor particulieren en vakschilders. Voor elk schilderwerk vind je bij ons de geschikte verf.

Duurzame kwaliteitsverf

Waarin onderscheidt de kwaliteitsverf van Boss paints zich? De kwaliteit van verf wordt bepaald door de gebruikte grondstoffen. Bij Boss paints gaan we steeds op zoek naar de beste grondstoffen, voegen we voldoende bindmiddel en titaandioxide toe. Door de juiste balans in grondstoffen, hebben onze verven voldoende dekkracht, witheid en zijn ze zeer onderhoudbaar.

Wat is dekkracht?

De dekkracht van een verf bepaalt hoeveel lagen verf je nodig hebt om een muur mooi bedekt te krijgen met verf zodat je er niet meer 'door' kan kijken. Voor onze binnenmuurverven heb je al voldoende met 1 laag primer en 1 eindlaag! Op onze verfpotten vind je ook telkens een indicatie van hoeveel verf je nu eigenlijk moet gebruiken voor een optimaal resultaat.

Wat is glansgraad?

Verf is beschikbaar in verschillende glansgraden. Je hebt matte en glanzende verf, maar ook nog een aantal glansgraden daartussen. De vuistregel is, hoe glanzender, hoe beter onderhoudbaar of afwasbaar de verf is. Op het plafond zet je beter een matte verf, omdat lichtinval voor veel schakering zorgt, en in een keuken waar de muren al wat meer te verduren krijgen, kies je beter voor een glanzende verf.

Wat betekent onderhoudbaarheid?

Alle Boss paints verven zijn goed onderhoudbaar, maar glanzende verf is gemakkelijker afwasbaar. Matte verven bevatten minder bindmiddel, waardoor ze minder gemakkelijk afwassen en sneller vuil vasthouden dan glanzende verven. Voor het plafond en een slaapkamer zijn matte verven prima. Ruimtes waar er meer geleefd wordt en er al eens vuile handjes op de muur gezet worden zullen dus een zeer goed onderhoudbare verf vragen. Onze lakken en buitenmuurverven zijn allemaal zeer goed afwasbaar.

TOP