Trendkleuren 2020

Trendkleuren 2020

Waar sta jij voor in 2020?

Kleur is veel meer dan een leuk tintje. Het mag gerust allemaal iets te betekenen hebben. Dat is het uitgangspunt van de Trendspecial 2020: Colours of Resistance. Ontdek de 27 nieuwe trendkleuren voor 2020, verdeeld in 3 kleur- en interieurbeelden.

No More Greys

Glanzende goudaccenten, stoer zwartwit contrast en modebewuste statementkleuren. De 7 kleuren van No More Greys spelen vooral met nadruk. Maar pas op: ze zijn niet voor doetjes!


Ontdek No More Greys in 360°

Explore Reality

Tinten als parelmoer, zilver en marszand-oranje flitsen je bijna naar een andere wereld. Eén waar mens en technologie lijken te versmelten. Een gedroomd kleurenpalet van 8 kleuren voor creatievelingen en tomeloze positivo’s.


Ontdek Explore Reality in 360°

Super Natural

De 12 kleuren uit dit palet werden geïnspireerd door de natuur: mossen, boomschors, nevel, grassen, bloesems,… De zachte kleurnuances lopen mooi in elkaar over. Haal dus rust en vooral ook een zomers gevoel in huis. Echt iets voor romantische zielen.


Ontdek Super Natural in 360°

 

Inspiratie en ideeën

Ontdek hoe je de nieuwe trendkleuren in je interieur kan gebruiken. Weet je niet welke verfkleuren het best passen in jouw interieur? Vraag kleuradvies aan bij je thuis.

 

Hulp nodig bij het kiezen van een trendkleur?


Weet je niet welke trendkleuren het best werken in jouw interieur? Laat ons je helpen bij het kiezen:

TOP