Orang Oetan

Stap 2
Stap 3
  • links
  • rechts
Stap 4
Vanaf € 25,49
Muursticker van een starende orang oetang

Hou je van apen? Vind je de orang oetang de leukste aller apen? Haal dan zeker deze muursticker in huis. Deze mooie, zwarte orang oetang staart je aan terwijl hij met z’n handen op grond rust. Hij lijkt wel te lachen. Ieder moment zou hij weg kunnen spurten om in je gordijnen of lampen te gaan hangen. Maar geen nood, het is maar een muursticker! Deze orang oetang muursticker is gemaakt van zelfhechtend textiel. Je kan hem dus perfect van de muur trekken zonder lijmresten en vervolgens op een andere muur kleven. De muursticker is verkrijgbaar in verschillende maten.

Vinyl muurstickers zijn voor éénmalig gebruik. Deze moet onmiddellijk goed gehangen worden. Er is geen ruimte meer om te herpositioneren. Hou er ook rekening mee dat er lijmresten kunnen achterblijven bij het verwijderen van de muursticker.

Textiel muurstickers zijn herpositioneerbaar & herbruikbaar: als je de sticker niet goed hebt aangebracht op de muur dan kan je de sticker er makkelijk afhalen en herkleven. Tevens kan je de sticker na verloop van tijd herkleven op een andere plaats en blijven er geen lijmresten achter.


Muurstickers worden geproduceerd op bestelling. Hiervoor geldt een levertermijn van 4-8 werkdagen (ook bij afhaling in de winkel).