Opendeurweek colora

Opendeurweek bij colora!

Vanaf 9 oktober tot 15 oktober kan je genieten van 10% korting op het volledige assortiment! In de fysieke winkel én in de online shop.

Alle colora winkels zijn open op zondag 15 oktober! 

Bekijk onze openingsuren tijdens de opendeurweek (pdf)

Geniet van 10% korting op het volledige assortiment van 9 oktober tot 15 oktober 

Korting 10%

Verfadvies in de winkel: ook tijdens de opendeurweek!

 1. Laat je begeleiden door een colora coach.

  'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.' Laat het ook jouw motto zijn als je aan jouw schilderwerken begint. Met de kwaliteitsverf van BOSS paints én ons advies komt dat helemaal goed.

 2. Binnenmuren schilderen? Doe-het-zelf in 1 grondlaag en 1 afwerkingslaag!

  Herinner jij je nog dat je laag na laag bleef schilderen tot die witte primer niet meer te zien was? Verleden tijd! Met ons Top-assortiment heb je maar 1 grondlaag en 1 eindlaag nodig. Zo win je tijd en geld! Tip voor een ultra-strak resultaat: breng voor het schilderen een vliesbehang aan.

Vind de dichtstbijzijnde colora winkel in jouw buurt!

Bereid je bezoek al voor. Doe hier inspiratie op.

 • Art collectie
 • Cult collectie
 • Raw collectie

Ontdek onze tips op de blog

 • Blue Universe, de trendkleur voor 2018!

  In de 5 woonsferen van We are Colour vinden jong en minder jong de perfecte combinatiemogelijkheden voor een interieur op maat. Met 2018 al in het vooruitzicht lanceren we met trots de nieuwe We are Colour trendkleur. Wees de eerste om ze hier te ontdekken.

 • Plafond schilderen zonder strepen

  Heb je je plafond geschilderd? En heb je na enkele lagen nog altijd vlekken of strepen? Er kunnen verschillende oorzaken in het spel zijn. Vast staat dat het schilderen van een plafond niet altijd evident is. Soms gaat het om een groot plafond, is het net heel warm en heb je net dan verlof genomen in om te schilderen,….

 • Faience tegels schilderen in de badkamer

  Je hebt het huis van je dromen gevonden maar de badkamertegels zijn ouderwets of hebben een kleur die niet bij jouw stijl past? Je hebt geen zin in breekwerken, maar wil de faience tegels in badkamer toch vernieuwen? Dan is het schilderen van faience tegels de oplossing! Je kan de kleur van je tegels volledig zelf kiezen, en het is sneller en goedkoper dan alle badkamertegels te vervangen

Heb je nog vragen?

Vind de dichtstbijzijnde colora winkel in jouw buurt!

TOP