Heb je kleuradvies nodig?

Kleuradvies aan huis door colora? 4 redenen om ervoor te kiezen!

  • Werk samen met onze kleurexpert het perfecte kleurenpalet uit.
  • Ontdek welk effect kleuren op jou en je leefomgeving hebben.
  • Laat je twijfels en je keuzestress wegnemen.
  • Word helemaal klaargestoomd voor je verfklus dankzij professioneel advies.

Kleuradvies aan huis in 5 stappen

Vraag je kleuradvies aan huis aan bij colora? Dan doorlopen we samen deze stappen:

1. Maak een afspraak

Spring even binnen bij een colora in jouw buurt. Óf selecteer je winkel en vul op deze pagina meteen het aanvraagformulier in. We kijken samen wanneer het past om langs te komen. En we prikken een datum.

2. De voorbereiding

De afspraak ligt vast. Dus verzamel gerust al wat ideetjes. Snuister even in interieurboeken, zoek inspiratie op Pinterest, maak een moodboard en laat je vooral gaan. Al jouw diverse ideeën geven onze kleurexperts al een goed beeld van jouw persoonlijke smaak!

3. De dag van het kleuradvies

Hier zijn we dan! klaar voor de grote dag? We gaan samen door je leefruimtes. En kijken even met andere ogen naar je interieur. We houden rekening met lichtinval, meubelinrichting en de functionaliteit van je kamers. We stellen de juiste vragen, puzzelen met kleur en bekijken samen de mogelijkheden. We doen ook een technische check-up van je muren. Tot slot werken we samen het perfecte kleurenpalet voor je uit.

4. Je persoonlijk kleuradviesdossier

Onze kleurexpert maakt je persoonlijke dossier op: kleur op maat, de juiste verfsoorten en de nodige toebehoren. We bezorgen je het hele pakket. In de verfwinkel helpen we jou graag bij het verzamelen van al je benodigdheden of met wat extra tips. We zetten je op weg.

5. Aan de slag!

Verf en toebehoren mee? Check. Verfadvies op zak? Check. Nu kan jij aan de slag als een echte professional. Slaap je er toch nog liever een nachtje over vooraleer je aan de slag gaat? Geen probleem! We bewaren je dossier tot je er klaar voor bent.

Kleuradvies thuis bij blogster Hanne

Even zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat? Bekijk dan deze video. We volgen colora kleurexpert Ingrid bij haar bezoekje aan de woning van blogster Hanne. Óf lees erover in dit blogbericht.


Lees meer

Wat kost kleuradvies aan huis?

Prijs standaard kleuradvies.

Bij colora betaal je € 90 voor kleuradvies aan huis

- In deze prijs zijn kleuradvies voor 3 ruimtes én de verplaatsing binnen een straal van 10km inbegrepen.

- Bestel je nadien voor € 300 verf bij colora, dan krijg je van je kleuradvies maar liefst € 60 terugbetaald.


Extra diensten.

Wil je graag kleuradvies voor meer dan 3 ruimtes? Kan perfect. Per extra ruimte betaal je een toeslag van € 10 bovenop het standaardtarief. Is onze verplaatsing voor kleuradvies verder dan 10km? Dan gelden volgende verplaatsingskosten:

- afstand tussen 10-20km: € 10 bovenop standaardtarief

- afstand > 20km: € 20 bovenop standaardtarief


Gratis advies in de winkel.

Kleuradvies in de winkel is bovendien helemaal gratis! Dus zoek je een matchend kleurtje? Spring dan gerust even binnen met een foto of een staaltje!

> Vraag nu je kleuradvies aan huis

TOP