Leeuw

Stap 2
Stap 3
  • links
  • rechts
Stap 4
Vanaf € 25,49
Muursticker van een imposante, volwassen leeuw

Wie is de koning van het dierenrijk? Juist, de leeuw. En deze muursticker van een ontzagwekkende leeuw is de naam ‘koning’ meer dan waardig. Dit is een imposant en prachtig dier. Zijn grote kop met z’n mooie manen geven het dier de autoriteit van een échte koning. Wandelt deze leeuw straks iedere dag door jouw interieur? De muursticker is gemaakt van zelfhechtend textiel. Je kan hem dus perfect van de muur trekken zonder lijmresten en vervolgens op een andere muur kleven. De muursticker is verkrijgbaar in verschillende maten.

Vinyl muurstickers zijn voor éénmalig gebruik. Deze moet onmiddellijk goed gehangen worden. Er is geen ruimte meer om te herpositioneren. Hou er ook rekening mee dat er lijmresten kunnen achterblijven bij het verwijderen van de muursticker.

Textiel muurstickers zijn herpositioneerbaar & herbruikbaar: als je de sticker niet goed hebt aangebracht op de muur dan kan je de sticker er makkelijk afhalen en herkleven. Tevens kan je de sticker na verloop van tijd herkleven op een andere plaats en blijven er geen lijmresten achter.


Muurstickers worden geproduceerd op bestelling. Hiervoor geldt een levertermijn van 4-8 werkdagen (ook bij afhaling in de winkel).