Jouw profiel

Zet je talent in de verf!

Colora is de franchiseketen van BOSS paints, een familiebedrijf met meer dan 270 werknemers en een omzet van meer dan 30 miljoen euro. BOSS paints maakt verf en toebehoren voor de vakman en de particulier. Twee principes: kwaliteit en een unieke klantgerichte service.  Sinds 1981 verkoopt Colora uitsluitend verf van BOSS paints en een compleet gamma toebehoren. De winkels worden nauw begeleid door BOSS paints en kunnen rekenen op permanente opleiding, ondersteuning en knowhow. Ze zijn echte experts... met een passie voor verf.

Colora coach / winkelmedewerker

Colora coach / winkelmedewerker

Als winkelmedewerker - wij noemen onze medewerkers liever colora coaches – heb je een flinke dosis commercieel talent nodig.  Daarnaast zijn leergierigheid, enthousiasme en polyvalentie essentieel.  Dankzij je no-nonsense en eerlijke aanpak, krijgen onze klanten het vertrouwen om hun woondroom te realiseren. 

 

Je werkt graag met kwalitatieve producten, houdt ervan op een persoonlijke manier te adviseren en je kan je inleven in de behoeften van uiteenlopende types klanten.  Een bachelor denkniveau of relevante ervaring vinden we belangrijker dan een specifiek diploma.  Zo bouwen we aan een mooie mix van talenten binnen onze teams.

Colora winkeluitbater

Colora winkeluitbater

De colora winkeluitbater is het gezicht en de ambassadeur van het winkelpunt.   Je bent een échte ondernemer met zakelijk inzicht.  Je bent klantgericht en hebt een neus voor commerciële opportuniteiten.  Als winkelverantwoordelijke zie je wat ontbreekt en neem je beslissingen die jouw winkel en je team doen groeien.  Als winkeluitbater is lokale verankering  belangrijk.  Je woont bij voorkeur in de buurt van de winkel of kent de regio heel goed.

 

Je bent leerbereid en wil een specialist worden in onze producten en diensten, dit zowel op technisch als esthetisch vlak.   Je durft daarnaast je eigen troeven en leerpunten onder ogen te zien en wil ermee aan de slag gaan om nog beter te worden in je job.  Daarbij word je ondersteund door de retail-afdeling van Boss Paints.

 

 

Zelfstandig franchisenemer

Zelfstandig franchisenemer

Colora zoekt geregeld zelfstandige franchisenemers voor specifieke locaties.  Je investeert in je eigen colora winkelpunt en bouwt dat uit tot een vooraanstaande speler op de lokale markt. 

 

Je bent een échte ondernemer, je hebt een neus voor commerciële opportuniteiten en zakelijk inzicht. Je hebt bij voorkeur ervaring als zelfstandige, hebt je strepen verdiend op commercieel/zakelijk vlak of hebt ervaring in de verfwereld.

 

Lokale verankering in de regio is belangrijk.  Je woont bij voorkeur in de buurt van de winkel.

Je krijgt veel autonomie maar verklaart je uiteraard wel bereid om het concept en de franchiseovereenkomst te volgen en daarin onze loyale partner te zijn.

 

We bieden je de kans jouw lokaal ondernemerschap te koppelen aan de kracht van de colora- en Boss Paints groep.  Colora  zorgt voor een brede waaier aan dienstverlening, zowel bij de opstart als bij de verdere uitbouw van jouw colora.  De financiële aspecten lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

TOP