Win this PAINTing

Ga aan de slag met de nieuwe trendkleur Healing Blue bij je thuis en maak kans op een uniek handgeschilderd schilderij van Katrien Vanderlinden om jouw interieur mee op te fleuren.

Wat kan je winnen?

De lucky winner ontvangt een uniek handgeschilderd olieverfschilderij van Katrien Vanderlinden, geïnspireerd door onze nieuwe trendcollectie: ze combineerde verschillende tinten zodat het schilderij perfect past op elke muur geschilderd in de trendkleur Healing Blue.
Maak daarnaast kans op één van de limited edition gesigneerde poster van Katrien Vanderlinden.

Hoe deelnemen?

Deelnemen aan deze wedstrijd doe je zo: post een foto van je verfproject met de trendkleur Healing Blue bij je thuis op je Instagram- of Facebook-account en gebruik #coloracontesthealingblue. Zorg ervoor dat je minimaal één foto post waarop je creatie duidelijk zichtbaar is. Meer info vind je in het wedstrijdreglement.

Wanneer kan je deelnemen?

De wedstrijd loopt van 8 september 2023 tot en met 30 november 2023.

Hoe worden de winnaars bekendgemaakt?

Onze kleur- en interieurexperten beoordelen de inzendingen, kiezen de mooiste realisatie en bepalen de winnaar. De winnaars worden bekend gemaakt op 15 december 2023 via het Instagram- en Facebook-account van colora de verfwinkel. Eens de winnaar bekend is, nemen we contact met je op om het schilderij of de gesigneerde poster op te halen bij je dichtstbijzijnde colora-winkel.

Wedstrijdreglement

Wie kan deelnemen?

Particuliere klanten van colora de verfwinkel, maar ook een colora-medewerker of -uitbater en BOSS paints-medewerkers kunnen deelnemen aan de wedstrijd van 8 september 2023 tot en met 30 november 2023.
Deelname aan deze wedstrijd is open voor inwoners van België en Nederland.
Als je jonger bent dan 18 jaar, moet je toestemming krijgen van een ouder of voogd om deel te nemen.
Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je akkoord met het gebruik van je naam, foto's en/of video's voor promotiedoeleinden.

Wat wordt aanvaard als een deelname?

Elke post op een openbaar profiel op Instagram of Facebook met de hashtag #coloracontesthealingblue waarop er in een particulier interieur aan de slag is gegaan met de trendkleur WE M199 Healing Blue. De realisatie dient goed zichtbaar te zijn op de foto. Een inzending is éénmalig per persoon en per interieur.
colora behoudt zich het recht voor om de wedstrijdregels te wijzigen of de wedstrijd op elk gewenst moment te beëindigen.

TOP