COLORA BREE

Openingsuren

Maandag 08:30 - 12:00 13:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 12:00 13:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 12:00 13:30 - 18:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:30 - 12:00 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Waar vind je onze winkel?

Waar vind je onze winkel?

Bocholterkiezel 46

3960 BREE

België

Telefoon: +32 (0)89 73 85 16

E-mail: colora.bree@colora.be

De juiste gevelverf kopen? Of vragen rond gevel schilderen?

We maken je kort wegwijs bij het buitenmuur schilderen.
Voor gevels kies je beter meteen een duurzame muurverf voor buiten. En daarvoor zit je bij colora perfect. Maar er is meer. We geven je graag wat uitleg bij het waarom van een buitenmuur schilderen. We helpen je de juiste gevelverf kiezen. We lichten kort de mogelijke voor- of nabehandelingen toe (voorstrijkmiddel, primer buitenmuur of buitenmuur waterdicht maken). En we bekijken de ideale weersomstandigheden bij het gevel schilderen.

Waarom je gevel schilderen?

Gevelverf beschermt je bakstenen. Tegen verwering onder invloed van temperatuur, vocht, vuil of groenaanslag. Je zorgt voor een beschermlaag. Je buitenmuur schilderen voorkomt ook gevelschade en vorstschade. Kies je bovendien voor onze kwaliteitsvolle gevelverf, dan ben je voor 10 jaar gerust. Want colora geeft je als enige 10 jaar garantie op de hechting van je muurverf voor buiten bij het aanbrengen volgens technisch advies. En een strak geverfde gevel geeft je woning natuurlijk ook heel wat cachet!

Welke gevelverf kiezen?

- Klassieke gevelverf: Sublimat en Sublisatin

Klassieke gevelverf heeft een enorm lange levensduur en is heel goed onderhoudbaar. Je kan ze gewoon afschrobben. Maar vaak hoeft dat niet. Want deze gevelverf biedt ook een goede bescherming tegen groenaanslag. Een zeer duurzame muurverf voor buiten, dus. Met de Subli-verven kies je op vlak van kwaliteit voor de beste verf voor buiten.

Andere diensten

  • Machineverhuur verfklus

    Op zoek naar een schuurmachine voor je parket? Geïnteresseerd in een professioneel verfspuittoestel voor grote oppervlaktes? Wij verhuren toestellen die je het klusleven makkelijker kunnen maken. Kom gerust langs in de winkel of geef een belletje voor meer info en prijzen.

  • Advies op afspraak in de winkel

    Wil je graag een gratis kleur- of technisch advies in de winkel? Maar dan liefst zonder wachtrijen? Dat kan! Bel ons gerust op, dan zorgen wij dat er iemand voor je klaar staat.

Workshops

Eerstvolgende workshops bij COLORA BREE

Schilderen, hoe begin je eraan?

We leren je de basisprincipes van schilderen aan. We starten met afplakken, schuren & grondlagen. We geven je heel veel praktische tips om tot een geslaagd eindresultaat te komen. Gratis infosessie. Maximum 20 deelnemers.

05/11/2019
19:00 - 21:00
gratis
Inschrijven
TOP