Zo pimp je Ikea meubels!

Wil je graag een fleurige toets toevoegen aan je interieur, maar past je lievelingskleur niet op de muren en hou je het liever subtiel? Schilder dan de bovenkant van je Ikea-trapje in een leuke pastelkleur en houd de onderkant neutraal. Het geeft een leuk accent, niet alleen aan het BEKVÄMtrapje, maar ook aan je hele interieur. Ben je in een extra creatieve bui? Schilder dan je naam, geluksnummer of een lijnenspel op het trapje.

Dipping techniek

Zo pimp je Ikea meubels!

Bij dipping lijkt het alsof je het trapje – bijna letterlijk – met zijn pootjes in de verf hebt gedoopt. Lijkt … want in de praktijk houd je het maar beter wat onder controle. Om uitlopende verfdruppels te vermijden ga je netjes aan de slag met je verfkwast. Dipping vond zijn oorsprong in de mode en raakt nu ook bekend in de interieurwereld. Heel eigentijds is een toepassing van deze techniek met een accentkleur.

Creatief met behang

Ook met je favoriete behangpatroon kan je het BEKVÄM-trapje een modern uitzicht geven. Kleef het behang stevig op de vlakke, horizontale trapdelen en laat het even rusten. Vergeet het behang niet grondig te vernissen als je een hip trapje wil dat een tijdje meegaat én waterbestendig is voor in de badkamer! De overige houten balken laat je naturel of geef je een kleurtje dat bij het behang past.

Zo pimp je Ikea meubels! 

Pimp je Ikea meubel: share je resultaat!

Deel jouw eigen creatie op onze Facebookpagina

Reacties op:

Zo pimp je Ikea meubels!

Jouw reactie
  • * Verplichte velden