Verf kopen: ontdek de budgetvriendelijke colora verf Initio

Om verf te kopen hoef je niet per se een mega budget uitgeven. Zelfs als je kwaliteitsverf wil kan het ook budgetvriendelijk. De Initio verflijn is een budgetvriendelijke BOSS paints verf die eveneens een hoge kwaliteit biedt. Ideaal als budget een rol speelt wanneer je verf gaat kopen, maar niet tevreden bent met minderwaardige kwaliteit.

Waarom voor een budgetvriendelijke colora verf kiezen?

Budgetverf wordt meestal gekozen door mensen die een woning of appartement huren. Wie huurt, blijft meestal immers niet voor de rest van zijn leven in de huurwoning wonen. Ook voor studentenkamers, een berging of een garage wordt vaak budgetverf gekozen.

Pieter en Tine werken bijvoorbeeld allebei als accountmanager bij een climatisatiebedrijf en huren twee verdiepingen in een woonhuis in Gent. Zij waren op zoek naar een budgetverf, maar hadden geen zin om daarom in te boeten aan kwaliteit. Een budgetvriendelijke kwaliteitsverf zoals de Initio colora verf, was de oplossing.

Verf kopen: ontdek de nieuwe budgetvriendelijke colora verf Initio

De Initio verfcollectie

De Initio verfcollectie bestaat zowel uit een muurverf variant als een primer verf. De Initio primer verf isoleert een ongelijkmatige of zuigende ondergrond en maskeert lichte vervuilingen vooraleer je muurverf aanbrengt. Dankzij deze primer verf zal de afwerkingsverf beter hechten en er nog mooier uitzien.

Initio muurverf zorgt voor een matte afwerkingslaag voor binnenmuren in pleisterwerk, gipskartonplaten, cement, beton, oude verflagen, etc. Deze colora muurverf kan je dus gebruiken voor zowat elke verfklus, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat.

De voor- en nadelen van Initio colora verf

Uiteraard is het grootste voordeel van Initio verf de kostprijs. Je betaalt minder voor een pot colora verf en je hoeft nauwelijks in te boeten aan kwaliteit. Daarnaast biedt de Initio verf nog enkele andere voordelen. Zo rolt de verf goed uit en ze drupt niet. Bovendien heeft de verf dezelfde dekkracht als de allerbeste kwaliteitsverven, waardoor je slechts één à twee lagen verf nodig hebt.

Het verschil tussen de Initio verf en de andere colora verven zit in de onderhoudskwaliteit en het kleurenaanbod. Initio verf is namelijk iets minder kwalitatief in onderhoud dan een andere colora verf en felle of uitzonderlijke kleuren zijn niet verkrijgbaar in de Initio variant. Voor kamers waar er weinig geleefd wordt, zoals bijvoorbeeld de hal of een berging, is Initio verf daarom ideaal. In echte leefruimtes zoals de keuken of woonkamer, zijn de andere colora kwaliteitsverven Optimat, Optisilk, Bolatex, Topmat of Topsilk aangewezen.