Mooie muurstickers voor je interieur

Muurstickers zijn ideaal om je interieur op een originele en creatieve manier wat meer pit te geven. Muurstickers zijn bovendien beschikbaar in heel wat figuren, stijlen formaten, zodat iedereen een mooie sticker vindt die perfect bij zijn interieurstijl past

Mooie muurstickers voor je interieur

Muurstickers in je interieur

Muurstickers passen perfect bij zowat elke interieurstijl. Bij een modern interieur zijn stilistische muurtickers een aanrader omdat ze goed passen bij een strakke vormgeving. Hou je van landelijk of klassiek, dan zijn muurstickers die verwijzen naar de natuur een aanrader.

In de nieuwe ‘we are colour’ collectie vind je heel wat verschillende soorten muurstickers voor allerhande interieurstellen. Zo zijn er effen stickers die in 48 kleuren beschikbaar zijn, maar ook green- black- en whiteboard stickersdie beschreven kunnen worden met krijtjes of stiften. Die kan je in de keuken gebruiken als memobord of ter decoratie in de kinderkamer.

Mooie muurstickers voor je interieur

Daarnaast zijn er ook functionele stickers, met name vinylstickers met een extra accessoire waardoor de sticker ook een functioneel doel heeft, zoals bv. een sticker met haakjes om de jassen op te hangen. Een echte eyecatcher in de inkomhal, of een sticker van een koekoekslok gecombineerd met losse wijzers waardoor jouw klok een leuk accent wordt in het interieur.

Tot slot zijn er ook een aantal behangstickers verkrijgbaar.  Deze stickers zijn gemaakt uit vliesbehang aan de voorzijde, de achterkant bestaat uit een zelfklevende folie. Zo kan je het behang van jouw accentmuur nog laten terugkomen elders in je interieur dankzij een behangsticker.

Muurstickers in de kinderkamer

Muurstickers zijn ideaal om de babykamer en kinderkamer in een mum van tijd een speelse toets te geven. Als de kinderen groter zijn, kan je de stickers snel en eenvoudig weer verwijderen.

Mooie muurstickers voor je interieur

Muurstickers aanbrengen

Om muurstickers volledig tot hun recht te laten komen, is het belangrijk dat je de stickers even op kamertemperatuur laat komen. Zorg er tevens voor dat de ondergrond goed gereinigd is vooraleer je de muurstickers aanbrengt. Bij oneffen materialen zoals glasvezelbehang en ruwe muren is het mogelijk dat de sticker niet goed hecht; zorg dus voor een gladde ondergrond. Test van tevoren of de sticker zich goed hecht met een klein stukje sticker.

Vinyl- en behangstickers kan je ook aanbrengen op kasten en deuren. Op deze ondergrond zijn de stickers echter moeilijker te verwijderen.

Hier kan je de volledige galerij uit de ‘we are colour’ collectie bekijken.

Reacties op:

Mooie muurstickers voor je interieur

Jouw reactie
  • * Verplichte velden