Durven tonen wie je bent. Dat is de nieuwe trend.

Laat jij je nog leiden door één vaste trend? Waarschijnlijk niet. Ok, de kleuraccenten, gepimpte meubeltjes en andere leuke eyecatchers duiken al een tijdje op in heel wat interieurs. Maar de tijd dat elk interieur binnen een trend paste, is passé. Zelfs van het wijdverspreide Scandinavische interieur is het nieuwe eraf. De druk is weg. Er is een overaanbod, ook van prikkels. En net dat prikkelt opnieuw onze eigen creativiteit.

We puzzelen weer zelf, gewoon met wat we leuk vinden. Het is een nieuwe vorm van privacy. Kunnen ontsnappen. Aan de buitenwereld. Aan de drukte en aan die eindeloze bereikbaarheid. En ook aan de druk om mee te zijn. Nee, het mag stilaan weer eens gewoon goed zitten. Spontaan en intuïtief volgens waar we zélf warm van worden. De nieuwe We Are Colour Trendcollectie trekt volledig die kaart van de eigenheid.

 

Tien trendkleuren voor 2019

Identiteit tonen is dé tendens. We Are Colour introduceert niet één trendkleur voor 2019, maar een uitgebalanceerd palet van 10 kleuren. Één aardse, warme tint staat centraal: Holy Terra. Die intense kleur wordt omringd door 9 andere kleuren die telkens een andere beleving hebben. En op hun beurt de uistraling van Holy Terra beïnvloeden. Zelf mixen en matchen is de boodschap. Meteen uitproberen? Speel zelf met de kleuren via onze inkleurtool! Laad een interieurfoto op, kies je verf en go!

 10 nieuwe trendkleuren voor 2019: een warm kleurenpalet om de rust te vinden in huis
 

 

Roots in de natuur

crafted collectie trendkleuren 2019


Laat je warm maken door de Crafted Living kleuren.
De tinten doen denken aan culturen uit de Andes.
Ze stralen een groot gevoel van verbondenheid met de aarde uit. Ook een herinnering aan traditionele ambachten past hierbij perfect. Handgeweven textiel, gevlochten materialen, aardewerk en natuurlijke gesteentes. Authenticiteit als rode draad. Maar je kan er evengoed in high-tech designinterieurs mee aan de slag. Koppel je ze bijvoorbeeld aan objecten of meubelen uit gerecycleerde materialen, dan geven de Crafted kleuren een milieubewuste knipoog naar de hernieuwbare levensstijlen.

 

 

Kleuren Crafted Living: 

crafted collectie trendkleuren 2019 crafted collectie trendkleuren 2019 crafted collectie trendkleuren 2019

Experimenteren met kleur

Liefde voor kleur en joie de vivre. Dat stralen deze energieke tinten Gallery Yellow, Gallery Emerald Green en Gallery Blue uit. Ze dagen je ook wat uit. Om verschillende stijlen te laten clashen, bijvoorbeeld. En waarom niet? Memphispatronen, visgraatmotieven, experimenteel ontwerp, new art deco. Alles kan, alles mag! Zolang jij je er goed bij voelt. Deze kleuren verraden naast een grote liefde voor het artistieke ook een enorme zelfbewustheid. Holy Terra zorgt voor een extra vleugje elegantie maar de kleur krijgt telkens ook een andere twist, afhankelijk van hoe je combineert. De trendkleur wordt speels naast een streepje Gallery Yellow. Energiek naast Gallery Blue. En in combinatie met Gallery Emerald Green en schept Holy Terra harmonie binnen dit sprankelende Gallery Living palet. Ideaal om je creatieve batterijen op te laden!

  • gallery collectie trendkleuren 2019
  • gallery collectie trendkleuren 2019  

Kleuren Gallery Living: 

gallery collectie trendkleuren 2019 gallery collectie trendkleuren 2019 gallery collectie trendkleuren 2019

 

Op zoek naar rust

Elke dag worden we overspoeld door prikkels. Rust is schaars. En privacy wordt weer heilig. Met de kleuren uit het Spiritual Living palet maak je van je leefruimtes een baken van rust. Ze zijn eerder gedempt en hebben een kalmerende werking op de zintuigen. Je veilige cocon wordt bijna iets sacraals. Een bubble voor jezelf en voor je inner circle. Weg van alle stress. Spiritual Grey, Spiritual Black en Spiritual Lilac hebben iets minimalistisch maar zijn zeker niet hard. Integendeel, ze zijn heel huiselijk. Ze doen zowel denken aan Japanse interieurs als aan het typisch Deense hygge. Temidden van dit alles zorgt Holy Terra voor warmte. Een tikkeltje mysterieus naast Spiritual Black. Bemoedigend in combinatie met Spiritual Grey. En de kleur straalt tederheid uit naast Spiritual Lilac. Ingetogen meets complex.

spiritual collectie trendkleuren 2019

Kleuren Spiritual Living: 

spiritual collectie trendkleuren 2019 spiritual collectie trendkleuren 2019 spiritual collectie trendkleuren 2019

Zelf combineren

Naast dit brede stijlenspectrum is de nieuwe Trendcollectie vooral ook een warm pleidooi voor meer kleur. Ze biedt manieren om eens wat weg te sturen van dat klassieke witte interieur. Je kan op veilig spelen met een eenvoudig accent. Maar de kleuren zijn zo harmonieus dat je perfect all the way kan gaan. Er horen bovendien nog tien extra neutrals bij de collectie. Zo hoef je niet meteen op het klassieke wit terug te grijpen om wat evenwicht te brengen. Zelf aan de slag met deze kleuren? Gebruik onze superleuke inkleurtool!

Weet je niet welke verfkleuren het best passen in jouw interieur? Vraag kleuradvies aan bij je thuis.

Reacties op:

Durven tonen wie je bent. Dat is de nieuwe trend.

Jouw reactie
  • * Verplichte velden