Trendkleur 2019: Holy Terra en 9 bijhorende trendkleuren

Laat jij je nog leiden door één vaste trend? Waarschijnlijk niet. De tijd dat elk interieur binnen een trend paste, is passé. En net dat prikkelt opnieuw onze eigen creativiteit.

Tien trendkleuren voor 2019

Identiteit tonen is dé tendens. De nieuwe We Are Colour Trendcollectie introduceert niet één trendkleur voor 2019, maar een uitgebalanceerd palet van 10 kleuren. Één aardse, warme tint staat centraal: Holy Terra. Die intense kleur wordt omringd door 9 andere verfkleuren die telkens een andere beleving hebben. En op hun beurt de kleur Holy Terra beïnvloeden. Zelf mixen en matchen is de boodschap. Meteen uitproberen? Speel zelf met de kleuren via onze inkleurtool! Laad een interieurfoto op, kies je verf en go!

 10 nieuwe trendkleuren voor 2019: een warm kleurenpalet om de rust te vinden in huis
 

 

Roots in de natuur

crafted collectie trendkleuren 2019


Laat je warm maken door de Crafted Living kleuren.
De tinten doen denken aan culturen uit de Andes.
Ze stralen een gevoel van verbondenheid met de aarde uit. Ook een herinnering aan traditionele ambachten past hier perfect bij. Handgeweven textiel, gevlochten materialen, aardewerk en natuurlijke gesteentes. Maar je kan er evengoed in high-tech designinterieurs mee aan de slag. Koppel je ze bijvoorbeeld aan objecten of meubelen uit gerecycleerde materialen, dan geven de Crafted kleuren een warme knipoog naar de hernieuwbare materialen.

 

 

Kleuren Crafted Living: 

crafted collectie trendkleuren 2019 crafted collectie trendkleuren 2019 crafted collectie trendkleuren 2019

Experimenteren met kleur

Liefde voor kleur en joie de vivre. Dat stralen deze energieke tinten Gallery Yellow, Gallery Emerald Green en Gallery Blue uit. Ze dagen je ook wat uit. Om verschillende stijlen te laten clashen, bijvoorbeeld. En waarom niet? Memphispatronen, visgraatmotieven, experimenteel ontwerp, new art deco. Alles kan, alles mag!

Deze kleuren stralen naast een grote liefde voor het artistieke ook een enorme zelfbewustheid uit. Holy Terra zorgt voor een extra vleugje elegantie maar de kleur krijgt telkens ook een andere twist, afhankelijk van hoe je combineert. De trendkleur wordt speels naast een streepje Gallery Yellow. Energiek naast Gallery Blue. En in combinatie met Gallery Emerald Green en schept Holy Terra harmonie binnen dit sprankelende Gallery Living palet. Ideaal om je creatieve batterijen op te laden!

  • gallery collectie trendkleuren 2019
  • gallery collectie trendkleuren 2019  

Kleuren Gallery Living: 

gallery collectie trendkleuren 2019 gallery collectie trendkleuren 2019 gallery collectie trendkleuren 2019

 

Op zoek naar rust

Elke dag worden we overspoeld door prikkels. Rust is schaars. En privacy wordt weer heilig. Met de kleuren uit het Spiritual Living palet maak je van je leefruimtes een baken van rust. Ze zijn eerder gedempt en hebben een kalmerende werking op de zintuigen. Weg van alle stress.

Spiritual Grey, Spiritual Black en Spiritual Lilac hebben iets minimalistisch maar zijn zeker niet hard. Integendeel, ze zijn heel huiselijk. Ze doen zowel denken aan Japanse interieurs als aan het typisch Deense hygge. Temidden van dit alles zorgt Holy Terra voor warmte. Een tikkeltje mysterieus naast Spiritual Black. Bemoedigend in combinatie met Spiritual Grey. En de kleur straalt tederheid uit naast Spiritual Lilac.

spiritual collectie trendkleuren 2019

Kleuren Spiritual Living: 

spiritual collectie trendkleuren 2019 spiritual collectie trendkleuren 2019 spiritual collectie trendkleuren 2019

Zelf combineren

Naast de brede keuze van stijlen is de nieuwe Trendcollectie vooral ook een warm oproep naar meer kleur. Ze biedt manieren om eens wat weg te sturen van dat klassieke witte interieur. Je kan op veilig spelen met een eenvoudig accent. Maar de kleuren zijn zo harmonieus dat je perfect all the way kan gaan. Er horen bovendien nog tien extra neutrals bij de collectie. Zo hoef je niet meteen op het klassieke wit terug te grijpen om wat evenwicht te brengen. Zelf aan de slag met deze kleuren? Gebruik onze superleuke inkleurtool!

Weet je niet welke verfkleuren het best passen in jouw interieur? Vraag kleuradvies aan bij je thuis.

 

Reacties op:

Trendkleur 2019: Holy Terra en 9 bijhorende trendkleuren

Jouw reactie
  • * Verplichte velden