Colora opendeurweek 2015

Je hebt onze spotjes misschien al gehoord op de radio. Of je las het al op onze website. We houden deze week onze colora opendeurweek. We staat klaar met al het verfadvies dat je nodig hebt in al onze weekend, ook nu zondag 12 oktober! Want dan zijn alle onze colora winkels geopend.

Opendeur op zondag

We zijn 56 keer open op zondag 12 oktober, want al onze vestigingen doen mee. Handig als je tijdens de drukke werkweek wat minder tijd hebt om langs te komen bij de verfspecialist. Net als alle andere dagen van het jaar staan we helemaal klaar om je alle informatie te geven over verf en behang. Ontdek hier de openingsuren van onze winkels op zaterdag 11 en zondag 12 oktober.

10% korting op alles*!

Een opendeurweek is geen echte opendeurweek als je er geen koopjes kan doen. Dat geldt ook voor de colora opendeurweek. Kom dit weekend nog langs en krijg 10% korting op het hele assortiment*! Zo is het nog leuker om verliefd te worden op de 50 nieuwe kleuren uit de We Are Colour-collectie. Of een van de 24 nieuwe behangmotieven. Of de 30 metallic kleuren die we vanaf nu in de aanbieding hebben.

Altijd opendeur

Natuurlijk zijn onze winkels ook buiten de opendeurweek gewoon geopend voor jou en staan onze medewerkers klaar met verfadvies en tips voor jouw interieur. Spring eens binnen!

*exclusief andere (klantenkaart)kortingen en promoties.

Reacties op:

Colora opendeurweek 2015

Jouw reactie
  • * Verplichte velden