colora coach: kleuradvies op maat!

Kleuren brengen leven in je interieur en maken van je huis een echte thuis. Maar verfkleuren kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Elke kleur heeft immers een eigen invloed. Hoe creëer je rust, of hoe zorg je net voor meer dynamiek? In de juiste dosis en op de juiste plaats zorgt kleur voor de perfecte match. Kan je wel wat advies gebruiken? Roep dan de hulp in van onze colora coach.

colora coach to the rescue!

gepersonaliseerd kleuradvies

Een colora coach helpt je met gepersonaliseerd kleuradvies. Hij – of zij –  luistert naar je wensen en verwachtingen en biedt een antwoord op al je vragen. Bovendien volgt hij de kleur- en interieurtrends op de voet, kent onze collecties door en door en integreert ze in jouw interieur, steeds volgens jouw eigen stijl, leefwereld, interesses en voorkeuren. Daarnaast geeft hij technisch advies en concrete tips. Kortom, jouw redder in nood voor je verfproject!

Kleuradvies in de winkel of aan huis

gepersonaliseerd kleuradvies

Je vindt een colora coach in elke colora winkel. Kom langs en breng zoveel mogelijk informatie mee: een plattegrond, inspiratiefoto’s of materialen uit je interieur, zoals een stukje stof van de gordijnen of een vloerstaal.

Indien je dit wenst, komt onze coach ook aan huis voor kleuradvies ter plaatse. Door de bril van een ervaren professional bekijkt hij je interieur met bijzondere aandacht voor de stijl van je huis, lichtinval, vorm en grootte van de ruimtes. Hij leeft zich helemaal in jouw
leefwereld in en stemt producten en kleuren daarop af.

Stappenplan

Interieurvormgever, schilder …  onze colora coaches hebben diverse achtergronden, maar zijn stuk voor stuk gedreven door hun passie voor kleur en interieur. Aan de hand van een uniek stappenplan gaan ze elke keer tot het uiterste voor jouw persoonlijke interieurdroom:

  1. Fervente hobbykok? Spelende kinderen in huis? Een trouwe viervoeter? Afwasbare verf en slijtvaste lak zijn hier ongetwijfeld op hun plaats. Een colora coach houdt steeds rekening met jouw persoonlijke situatie.
  2. Landelijk, strak of liever retro? Samen kom je tot één stijl om die dan door te trekken in andere ruimtes voor een harmonieus geheel.
  3. Aan de hand van kleurenwaaiers en tal van voorbeelden uit de praktijk kom je samen met onze coach tot een kleurenpalet dat je op het lijf is geschreven.
  4. Last van vochtplekken? De muren zijn niet mooi effen? Er moet geschilderd worden op verschillende ondergronden? Onze coach adviseert je over de juiste producten en werkwijze.
  5. Ben je al een volleerd schilder of ontdek je pas nu je talent om te schilderen? colora staat je bij met persoonlijk advies op maat: van eenvoudige aanwijzingen tot bijkomende tips & tricks.

Het resultaat: een trendy interieur dat perfect past bij jouw levensstijl en waar je bovendien extra lang van geniet dankzij onze kwalitatieve verven voor om het even welke toepassing en ondergrond.

Heb je nog vragen over gepersonaliseerd kleuradvies? Kom gerust langs in één van onze winkels of kijk hier voor meer informatie.

Reacties op:

colora coach: kleuradvies op maat!

Jouw reactie
  • * Verplichte velden