Kleuradvies bij blogster Hanne

Interieurblogster Hanne ’t Kindt was wat uitgekeken op de grote witte muren in haar appartement. In haar zoektocht naar meer kleur en een duidelijkere afbakening van de specifieke leefruimtes nam ze colora coach Ingrid onder de arm. 

Lees meer

Gespot: de nieuwste trends in kleur en interieur!

Zacht, donker, speels of fel … In 2018 bekent iedereen kleur. De laatste jaren werden heel wat lichte en neutrale tinten gekozen om je huis een Scandinavische look te geven. Nu het terug allemaal wat vrolijker mag, zijn felle en sprekende kleuren aan een opmars bezig. Laat je inspireren door één van onze 5 toffe trends voor 2018.

Lees meer

Kleuradvies bij schrijfster Evi

Schrijfster Evi Renaux vindt dat de tijd rijp is voor een ‘echte meisjeskamer’ voor dochter Lola. Evi verzamelde ondertussen al heel wat toffe ideeën, maar die zelf concretiseren leek haar toch niet zo evident. Kleuradvies van onze expert Geert was dus meer dan welkom.

Lees meer

Deuren schilderen

Deuren schilderen… het is niet altijd het makkelijkste werkje. Of toch? Kunnen jouw deuren een facelift gebruiken of heb je nieuwe deuren die geschilderd moeten worden? Met onze tips wordt deuren schilderen een koud kunstje.

Lees meer

Resultaten 1 tot 10 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
TOP