Wat is vliesbehang: de verschillende soorten!

Vliesbehang is een soort behangpapier dat overschilderbaar is en waarmee je ruimtes keer op keer een nieuwe look kunt geven. Het bestaat in duizend-en-één varianten. Wil je meer weten over wat vliesbehang exact is en welke soorten er precies bestaan? Je leest het hier.

Lees meer

Hoe behangen: accentkleur in je interieur

Behang is ideaal om leuke accenten in je interieur te creëren. Je kan bijvoorbeeld het beddenhoofd behangen als eyecatcher in je slaapkamer, of die losstaande muur voorzien van een passende print. Maar bij de vraag ‘hoe behangen?’ blijven veel mensen toch wel het antwoord schuldig. We geven je ons stappenplan mee voor een perfect resultaat.

Lees meer

Hoe behangen met vliesbehang?

Vliesbehang wordt gebruikt om de muren van je woning te beschermen. Het maakt ze schokbestendiger en voorkomt slijtage. Heeft je muur kleine oneffenheden, dan verbergt een laagje vliesbehang die moeiteloos. Maar hoe behangen met vliesbehang? Wij geven je graag ons stappenplan mee.

Lees meer

We are colour: 5 nieuwe woonsferen

Een interieur dat perfect uitstraalt wie je bent, wat je drijft, hoe je werkt en ontspant. Wie wil dit niet, maar … hoe begin je eraan? We are Colour brengt raad! Met JOY, NEXT, CULT, RAW en ART kan je kiezen uit 5 verschillende stijlen met 38 nieuwe trendkleuren (bovenop de bestaande), 36 nieuwe accentbehangen en 7 decoratieve verftechnieken. We sommen de karakteristieken graag even voor je op. Wedden dat je de nodige inspiratie vindt om aan de slag te gaan voor jouw unieke woonsfeer…

Lees meer

Twee tienerkamers: twee stijlen

Een tienerslaapkamer is altijd iets persoonlijks. Jongeren willen hun identiteit kwijt in hun “nest”. Maak kennis met twee stijlen. Welkom in de kamer van Victor: ruim en open met knipogen naar zijn hobby’s. Een paar meter verder, de kamer van broer Ward: warme, sfeervolle herfsttinten met exotische details. Neem een kijkje in deze tienerkamers en doe ideeën op voor stoere jongenskamers.

Lees meer

Creatief met behang: 5 leuke toepassingen voor jouw woning!

Behangpapier in interieurs wordt vaak beperkt tot het behangen van een volledige ruimte of het gebruiken van een leuk motiefje voor een accentmuur. Maar er bestaan nog manieren om creatief met behang om te gaan. Onze colora-medewerkers krijgen heel wat vragen van klanten hoe behangpapier op een andere manier kan gebruikt worden. En natuurlijk ben je in onze winkels aan het juiste adres!

Lees meer

Tasso glasvezelbehang verwijderen

Ben je de structuur van je tasso papier beu? Tasso glasvezelbehang verwijderen is niet evident. De kans is groot dat je het pleisterwerk (of de gipsplaten) van je muur beschadigt. Behangafstomers, afweekmiddelen, perforeerrollen, enz. hebben hier weinig nut. Vaak blijven er ook harde lijmresten achter op de muur.

Lees meer

Resultaten 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  • 1
  • 2
TOP