Kom uit de kast: 3 gedurfde dressings!

In de kast! Een kleerkast die zo netjes georganiseerd is dat je elk stuk er met de ogen dicht uitvist. Wie van plan is er zelf één te plaatsen, moet beslist de onderstaande dressings eens opentrekken.

Barbara

“We wilden iets tussen een dressing en een gewone kast, maar dan wel achter een valse muur. Dat maakt het geheel niet alleen knusser, we hebben er ook plaats door gewonnen. Aan de achterzijde van de scheidingsmuur zitten allemaal kasten in een neutraal kleur (WE M14). Het muurtje mocht in een contrasterend chocoladebruin (WE M17), wat de kamer extra uitstraling geeft. De witte kasten zorgen er bovendien voor dat de kamer niet te klein oogt. De muur is geschilderd in het strakke Topsilk en de kasten in het krasvaste Persisto PU Satin.”

Drie gedurfde dressings!

Davy

“Vroeger was dit een klein hobbykamertje. We hebben het geheel volledig opengetrokken om licht binnen te laten en ruimte te creëren. Doorheen het hele huis hebben we voor een neutrale basiskleur gekozen (WE Y45). Dus hier mocht wel wat contrast komen en kozen we voor een grijs dat perfect bij het parket past (WE M22). De ene kant van de dressing bestaat uit op maat gemaakte hoge kasten in de zijdeglanzende Persisto, een krasvaste en vlekbestendige lak die niet vergeelt na verloop van tijd.”

3 gedurfde dressings!

Barbara (mama van Mila en Léon)

“Omdat in dezelfde rij van de kinderkasten ook de technische kasten zitten, wilden we vooral kleuren die contrasterend waren. Maar behalve praktisch zijn die kleuren ook gewoon leuk. In een kinderkamer mag het al ’s wat zotter zijn hé. Goed om weten: als je MDF-kasten schildert, vergeet dan zeker de achterzijde van de plaat niet te behandelen. Zoniet kan de MDF krom trekken.” Barbara gebruikte de verf Persisto PU Satin.

3 gedurfde dressings!

Reacties op:

Kom uit de kast: 3 gedurfde dressings!

Jouw reactie
  • * Verplichte velden