Baby Aap

Stap 2
Stap 3
Vanaf € 25,49
Muursticker van een schattig, zwart babyaapje

Dit is waarschijnlijk de schattigste muursticker ter wereld. Deze fotorealistische sticker van een klein babyaapje met donzige, zwarte haren vertedert werkelijk iedereen. Met zijn diepzwarte ogen kijkt hij je aan en zijn mond lijkt breed te glimlachen. Haal jij deze super aaibare aap in huis? De muursticker is gemaakt van zelfhechtend textiel. Je kan hem dus perfect van de muur trekken zonder lijmresten en vervolgens op een andere muur kleven. De muursticker is verkrijgbaar in verschillende maten.

Vinyl muurstickers zijn voor éénmalig gebruik. Deze moet onmiddellijk goed gehangen worden. Er is geen ruimte meer om te herpositioneren. Hou er ook rekening mee dat er lijmresten kunnen achterblijven bij het verwijderen van de muursticker.

Textiel muurstickers zijn herpositioneerbaar & herbruikbaar: als je de sticker niet goed hebt aangebracht op de muur dan kan je de sticker er makkelijk afhalen en herkleven. Tevens kan je de sticker na verloop van tijd herkleven op een andere plaats en blijven er geen lijmresten achter.


Muurstickers worden geproduceerd op bestelling. Hiervoor geldt een levertermijn van 4-8 werkdagen (ook bij afhaling in de winkel).

Andere bekeken ook

 • Jungletoeren
  Vanaf € 48,00
 • Aapjes
  Vanaf € 68,00
 • Aap

  Aap

  Vanaf € 23,00
 • Gorilla
  Vanaf € 23,00
 • Gorilla

  Gorilla

  Muursticker van een imposante, zittende gorilla

  Vanaf € 25,49
 • Orang Oetan

  Orang Oetan

  Muursticker van een starende orang oetang

  Vanaf € 25,49